Black Friday 2017 la Flanco online: ce reduceri sunt valabile

Black Friday e o sarbatoare originara din Statele Unite ale Americii, aceasta avand loc inaintea Zilei Recunostintei. Sarbatoarea a devenit cunoscuta pentru faptul ca marile magazine din tara ofera discounturi foarte mari la foarte multe tipuri de produse. Ca urmare a popularitatii de care se bucura in America, Black Friday a fost preluata de mai multe state din jurul lumii, inclusiv Canada, India sau Romania, la noi avand si denumirea de Vinerea Neagra, care este o traducere mot a mot a numelui din limba engleza.

Un magazin care participa anual la eveniment este Flanco, deci, de Black Friday 2017 la Flanco online poti afla ce reduceri sunt online.

Anul acesta, Black Friday la Flanco a inceput recent - vineri, 27 octombrie si va dura pana in data de 19 noiembrie, duminica din weekendul Black Friday 2017.

televizoare de Black Friday 2017 la Flanco

Vezi oferta de televizoare

Ce reduceri vor fi de Black Friday 2017 la Flanco

In mod normal, reducerile din Statele Unite dureaza o singura zi, ceea ce duce la o inghesuiala de nedescris, tot mai multi oameni dorindu-si sa poata profita de reducerile incredibile care sunt realizate de marile magazine de acolo. In Romania, conceptul este foarte dezvoltat in domeniul online, ceea ce duce la aglomeratii mai rare si in cantitati mai mici in magazinele fizice, cu atat mai mult cu cat, de exemplu, la Flanco, promotia tine cateva saptamani, ocupand foarte mult din luna noiembrie.

Anul acesta, Black Friday la Flanco a inceput recent - vineri, 27 octombrie si va dura pana in data de 19 noiembrie, duminica din weekendul Black Friday 2017.

reduceri de Black Friday 2017 la masini de spalat la Flanco

Vezi si alte modele in oferta

"Pe intreaga durata a campaniei de Black Friday 2017, echipa Flanco va actualiza oferta de produse, urmand ca in ultimul weekend, intre 17 si 19 noiembrie, cei mai rabdatori clienti sa se bucure, la randul lor, de optiuni variate si de cele mai atractive reduceri. Pentru toate comenzile de Black Friday, livrarile se vor face pana la usa clientilor. Acestia au posibilitatea, si chiar sunt incurajati sa verifice coletul in momentul primirii, pentru a se asigura ca produsele comandate au ajuns in siguranta", se mai arata in comunicatul Flanco.

Urmareste de Black Friday 2017 la Flanco online ce reduceri vor fi si vei putea sa gasesti pe tot parcursul lunii noiembrie cele mai bune preturi la produsele pe care ti le doresti.

laptopuri de gaming la reducere de Black Friday 2017

Vezi mai multe laptopuri gaming in oferta

Reduceri online la Flanco de Black Friday 2017

Discounturile pe care le promoveaza, in general, Flanco, variaza intre 20 – 40%, ceea ce poate sa reprezinte reduceri destul de mari, mai ales cand e vorba de produse pe care inainte nu puteai sa ti le permiti.

Exista, evident, si exceptii, putand sa gasesti produse cu reduceri mult mai mari de 40%, insa asta depinde de produs, de marca si de perioada cand faci achizitia. In perioada Black Friday 2017, Flanco vine cu discounturi de pana la 80% la principalele categorii din magazinul online: electrocasnice mici, electrocasnice mari, televizoare, telefoane mobile, gaming, produse de ingrijire personala etc.

reduceri la console gaming de Black Friday 2017 al Flanco

Vezi oferta de Black Friday 2017

Evident, cei mai multi oameni isi doresc sa-si cumpere produsul dorit chiar din prima zi, sau, mai bine zis, noapte, in cazul in care comanda online, pentru a se asigura ca stocul din respectivul obiect nu se va termina, trebuind sa se multumeasca astfel cu achizitia unui produs care nu li se pliaza complet pe cerintele lor. De aceea, urmareste de Black Friday 2017 la Flanco online ce reduceri vor fi, pentru a te informa si pentru a putea sa iti cumperi primul produsul dorit.

Articole recomandate din categoria Black Friday


Black Friday Romania 2018

Lasa-ne emailul si vei afla primul reducerile