Black Friday 2018 la Orange: concurs pentru telefon Samsung Galaxy Note9 si multe reduceri

Black Friday 2018 a fost anuntat deja ca fiind in Romania in data de 16 noiembrie anul acesta. eMAG au spus ca vor organiza cel mai mare eveniment de reduceri doar o zi, in Vinerea Neagra de 16 noiembrie. Dar sunt foarte multi retaileri care vor prelungi campania de reduceri si pe durata weekendului care urmeaza, pana in data de 18 noiembrie inclusiv.

In ceea ce priveste Black Friday 2018 la Orange tocmai s-au anuntat cateva reduceri si surprize din partea marii companii de telecom, chiar si un concurs prin care se pune la bataie un telefon Samsung Galaxy Note9, dar si exclusivitatea in aflarea celor mai bune promotii de Black Friday in Orange Shop in avans, inainte de anuntul oficial pe site. Astfel, te vei putea pregati pe masura de cele mai bune oferte de Black Friday.

Black Friday 2018 la Orange: concurs pentru un telefon Samsung Galaxy Note9 cadou si reduceri magice

Ca sa te numeri printre primii clienti Orange cum se va da startul reducerilor de Black Friday 2018 in magazinul online, sa afli primul cele mai bune oferte si sa nu le ratezi, compania de telecom a pus la bataie un concurs prin care poti primi un Samsung Galaxy Note9 cadou și reduceri magice.

Black Friday 2018 la Orange

Vezi landing page campanie Orange

Tot ce trebuie să faci este să te înscrii cu adresa de mail și sa intrii în tragerea la sorți pentru telefonul Samsung Galaxy Note9.

Tips & tricks pentru clienții care se pregătesc de Black Friday la Orange:

1. Verifică datele contului online - Doar așa te vei putea autentifica online cât mai repede în momentul în care dăm startul campaniei și vei caștiga timp pentru cumpărături

2. Nu ai cont online? - Poți să îți creezi un cont online în doar cațiva pași simpli. Ai nevoie doar de o adresă de email și acces la telefonul tau.

3. Verifică adresa de livrare - Verifică adresa de livrare acum, pentru a nu mai pierde timp cu asta în momentul efectuării comenzii și a fi sigur că produsele comandate ajung acolo unde îți dorești.

P.S Cei care se înscriu în tragerea la sorți pot vedea produse care vor fi în oferta de Black Friday.

Telefoane in oferta Orange de Black Friday 2018: cu abonament sau la liber

Dar concursul pentru Samsung Galaxy Note9 cadou nu este singura atractie de Black Friday 2018 la Orange, ci se pun la bataie mai multe telefoane in oferta cu abonament sau chiar la liber. Sunt de urmarit neaparat top telefoane mobile lansate recent.

Uite cum arata in prezent oferta Orange online, cu lichidari de stoc in avans de Black Friday 2018 la cele mai urmarite smartphone-uri:

  • Huawei P10 – 75 EUR reducere incepand cu abonamentul Orange Me 20
  • Orange Dive 72 – 30 EUR reducere incepand cu abonamentul Orange Me 10
  • LG Q7 – 50 EUR reducere incepand cu abonamentul Orange Me 20
  • Sony Xperia XA2 – 60 EUR reducere incepand cu abonamentul Orange Me 15

    Campania de reduceri cu lichidari de stoc la Orange online, in pregatire de Black Friday 2018, dureaza pana pe 14 noiembrie 2018 si sunt puse la bataie o multitudine de telefoane la preturi speciale, inclusiv smartphone-uri lansate recent precum noile iPhone-uri de a Apple:
  • Huawei Mate 20 PRO - disponibil la Orange online in variantele Black si Twilight de Huawei Mate 20 PRO 128 GB dual SIM Black - la 399 euro cu abonament Orange Me 45 si la 999.01 euro la liber.
  • Iar Apple iPhone XR 128GB - variantele Black , Blue si White - este disponibil la 475 euro cu abonament Orange Me 45 sau la 852 euro - pret in rate cu abonament Orange Me Start 23 ori 35.5 euro / luna cu 0 avans. La liber, un iPhone XR costa 949 euro la Orange.

Pentru aceste linii de varf de la Huawei, respectiv Apple, Orange are in prezent printre cele mai bune preturi de pe piata online din Romania.

Articole recomandate din categoria Black Friday


Black Friday Romania 2018

Lasa-ne emailul si vei afla primul reducerile