Lentile de contact colorate in oferta de Black Friday toata luna noiembrie!

Lentilele de contact pot sa fie o varianta prin care iti poti schimba look-ul, avand ocazia de a experimenta nu doar cu acele nuante si culori naturale, ca negrul, verdele, albastrul si capruiul, dar si altele, mai rare sau mai fanteziste, ca violetul. Folosind lentile de contact, poti sa afli cum arati cu o alta culoare de ochi, schimbarea putand sa fie una majora, la care nici nu te asteptai. De asemenea, lentilele de contact pot sa fie si inlocuitoare pentru ochelarii de vedere. Urmareste lentile de contact colorate in oferta de Black Friday toata luna noiembrie si cumpara-ti care varianta ti se potriveste tie.

Lentile de contact cosmetice la preturi bune

Lentilele de contact nu pot fi probate ca hainele sau incaltamintea, ca sa stabilesti care culoare te avantajeaza cel mai mult. Totusi, poti sa-ti faci o idee in legatura cu felul in care vor arata ochii tai cu alta nuanta decat cea naturala.

In acest sens, poti sa gasesti multe aplicatii online care te pot ajuta. Nu trebuie decat sa incarci o fotografie cu tine si apoi sa te joci cu diferite nuante, ca sa gasesti care e culoarea cea mai buna pentru tine. Apoi, urmareste lentile de contact colorate in oferta de Black Friday toata luna noiembrie si alege nuanta care te avantajeaza cel mai mult.

lentile de contact colorate la reducere de Black Friday

Vezi aici modele de lentile de contact

Toata luna noiembrie lentile de contact colorate in oferta de Black Friday

Un alt lucru care te poate ajuta in acest sens este sa te iei dupa culoarea pielii. Daca pielea ta are culori calde, iar parul e blond ori saten deschis, cele mai bune vor fi lentilele care sunt caprui deschis ori verzi. Pe de alta parte, un ten care are nuante reci si daca ai par brunet, pot sa mearga foarte bine culori ca albastrul, violetul ori culoarea prunei.

Culoarea naturala joaca si ea un rol important. Astfel, daca ai ochi albastri natural, poti sa iti cumperi lentile de contact verzi. In schimb, daca ai ochii de nuanta inchisa, o varianta buna este cea de lentile de culoarea caprui ori nuanta pe care o are mierea.

Daca vrei sa iti cumperi lentile de contact colorate in oferta de Black Friday toata luna noiembrie, ai la dispozitie multe variante online, trebuie doar sa stii pe care sa o alegi pentru tine.

Articole recomandate din categoria Black Friday


Black Friday Romania 2018

Lasa-ne emailul si vei afla primul reducerile