Reducerile iHunt de Black Friday 2018 sunt aici

Black Friday e momentul cel mai bun in care iti poti cumpara produsele pe care ti le doresti cel mai mult, mai ales daca e vorba de aparate electrocasnice, pentru ca acestea au preturi mari, in general, dar cu ocazia acestui eveniment, costul lor de achizitionare scade foarte mult, facandu-le sa fie foarte accesibile publicului larg.

Bucura-te de faptul ca reducerile iHunt de Black Friday 2018 sunt aici si vei putea sa iti cumperi produsul mult dorit la pretul cel mai bun din tot anul, fara sa ramai cu o gaura in buget prin achizitionarea acestuia.

iHunt este producator si importator direct de telefoane mobile si accesorii din China. Experienta si buna colaborare cu producatorii sustine obiectivul nostru de a pune la dispozitia clientilor produse performante, de o calitate superioara si cu un pret imbatabil.

Încă de la început, iHunt s-a remarcat prin corectitudine şi promptitudine faţă de toţi clientii si partenerii sai. Iti pune la dispozitie instrumente de promovare atractive, si campanii de reduceri semnificative, periodice. Magazinul online va ofera atat smartphone-uri foarte performante, cat si telefoane RUGGED, proiectate pentru a rezista la situatii deosebite de utilizare (medii dificile de lucru, sporturi extreme, vanatoare, institutii etc.) atat din gama Profesionala cat si din gama Hobby.

iHunt este unic importator si distribuitor pentru unele din brandurile comercializate.

Reducerile de Black Friday 2018 la iHunt sunt aici

Pentru persoanele care nu stiu exact de ce un magazin online este mai avantajos in ceea ce priveste telefoanele, trebuie avut in vedere ca iHunt e un importator direct de telefoane mobile, dar si de accesorii din China. Avand deja experienta in domeniu si fiind foarte buni colaboratori, acest site web iti pune la dispozitia ta produsele pe care ti le doresti, la o calitate superioara si la un pret accesibil.

telefoane iHunt foarte resitente si performante in conditii grele de lucru la reducere de Black Friday 2018

Vezi mai multe telefoane iHunt in oferta de Black Friday de acum!

Aici poti sa gasesti atat smartphone-uri ultra-performante, dar si modele de telefoane care au fost create pentru a fi utilizate in situatii deosebite, ca pentru vanatoare, sporturi extreme, conditii grele de lucru etc, deci, avand la dispozitie tot ceea ce ai putea sa vrei pentru tine sau angajatii tai, la preturi mici.

Telefoane performante iHunt pentru conditii grele de lucru, vanatoare, sporturi extreme: ia-ti de Black Friday 2018!

Magazinul iti pune la dispozitie mai multe modele de telefoane mobile, pe care nu le poti gasi in alte magazine din tara, acestea fiind importate special din China. De exemplu, modelul de Oukitel C8, care ruleaza pe Android 7, are 2 GB RAM/16 GB si o baterie de 3000 mAh este redus, cu ocazia evenimentului Black Friday, de la aproape peste 600 de lei la sub 500 de lei, avand un discount aplicat de 23%.

O reducere chiar mare este aplicata pentru modelul de iHunt S10 Pro, care se bucura de un discount de 35%, acesta ruland pe Android 7, avand Dual Sim, 3 GB RAM si o baterie de 500 mAh, ceea ce il face sa fie un aparat cu adevarat performant. Astfel, costul de achizitionare de Black Friday este de mai putin de 1.000 lei, cand, in restul anului, acesta costa aproximativ 1.500 de lei.

De aceea, daca vrei sa iti cumperi un telefon mobil bun, reducerile iHunt de Black Friday 2018 iti stau la dispozitie si iti ofera ceea ce iti doresti, la un pret mic.

Articole recomandate din categoria Black Friday


Black Friday Romania 2018

Lasa-ne emailul si vei afla primul reducerile