Single's Day 2018 in AliExpress si magazinele chinezesti

An de an, inainte de Black Friday in Romania se organizeaza in China si pe AliExpress, cel mai mare marketplace chinezesc, Single's Day, in jurul zilei de 11.11. - 11 noiembrie. E tot un fel de Black Friday, preluat de la ideea de Vineri a Reducerilor la americani, dar la nivel mult mai mare, organizat in China. Single's Day se organizeaza din 1990, an de an, in magazinele chinezsti, de unde stim cu totii ca poti cumpara orice, fiind o piata de desfacere imensa. Iar AliExpress, cel mai mare marketplace chinezesc din lume, nu lipseste in niciun an de Single's Day cu ofertele proprii.

Single's Day la AliExpress cu reduceri mari ca de Black Friday

Single's Day 2018: Festival de Shopping cu reduceri masive pe AliExpress în weekendul cu 11 noiembrie

Cel mai așteptat Festival de Shopping online - Single's Day 2018 in China - începe astăzi, 10.11.2018 în România, la ora 15:00! Astăzi găsești mii de produse la prețuri foarte mici în magazinele chinezești: AliExpress în special fiind de urmărit pentru că e cel mai mare marketplace din China cu produse și așa la prețuri reduse.

Acest festival de reduceri ca de Black Friday se incheie luni, 12.11.2018 tot la ora 15 - date pentru Romania care sa corespunda cu datele din China! ;) Asa ca in curand incepe cel mai mare eveniment de reduceri din China si pe AliExpress. Urmareste-l tot weekendul si bucura-te de cele mai tari preturi, si asa mici in restul anului!

Singles Day AliExpress reduceri Black Friday chinezesc

Vezi aici in timp real ofertele pe AliExpress!

Chiar daca e un Black Friday chinezesc, acum si noi, europenii, ne putem bucura de cele mai reduceri de pe AiExpress la nenumarate categorii de produse! Stai cu ochii pe AliExpress in acest weekend de Zi Unica - va merita din plin, mai ales ca an de an evenimentul de reduceri de Single's Day - Black Friday chinezesc ia tot mai multa amploare si aduce vanzari inimaginabile datorita ofertelor de neegalat!

Ce e Single's Day - Black Friday specific pentru China, dar cu reduceri de care beneficiaza lumea intreaga online!

Single's Day `Ziua Unica` este un Black Friday propriu magazinelor chinezesti, obisnuite chiar sa vanda orice in lumea larga, mai ales online. An de an, acesta piata vinde numai de Single's Day pe AliBaba - un fel de Amazon asiatic, de exemplu, produse in valoarea de peste 17 miliarde de dolari!!

Aceasta Zi Unica de Black Friday Chinezesc a prins foarte bine la nivel asiatic, chiar daca am fi spus ca e mai neinspirat momentl ales - 11 noiembrie anual, incepand cu 1990. Dar, consumatorii obisnuiti cu cumparaturile online si nerabdatori sa mai astepte dupa un Black Friday veritabil ca la americani, organizat in ultima zi de vineri din noiembrie, dupa Thanksgiving Day, il asteapta acum din ce in ce mai intens. Iar Single's Day prinde tot mai mult si in celelalte continente, mai ales in Europa.

De fapt, Single's Day a fost ales initial in ziua cu numere duble din noiembrie, 11.11, ca o sarbatoare anti-Valentine's Day, pentru persoanele singure (engl. single) din China. Despre numerele duble - considerate numerele ingerilor - puteti citi mai multe semnificatii in acest articol.

Prima oara s-a dat startul in anul 1990, cand studentii singuri de la Universitatea Nanjing din China s-au decis sa sarbatoreasca acest lucru: singuratatea, pentru a se consola ca nu e chiar atat de dramatic sa nu ai o pereche. (La noi, exista Ziua Burlacilor, ca sarbatoare similara.). Ideea e ca China se confrunta foarte mult in ultimii ani cu un dezechilibru social intre sexe: mai multi barbati decat femei sub varsta de 30 de ani. Iar sociologii nu au vesti bune... Asa ca da, initial, Single's Day s-a conturat ca un festival de shopping cu reduceri care nu prea are legatura cu comertul, la baza.

In 2009, gigantul retailer AliBaba a preluat ideea de Single's Day si a transpus-o la nivel de marketing, cand s-a gandit ca ar prinde bine ca idee de Black Friday specific chinezesc. De altfel, ocazia asta a fost văzută si ca o șansă de a spori vânzările în perioada de relaxare între Sărbătorile Naționale ale Săptămânii Aurii din China, din octombrie, și sezonul cumpărăturilor de Crăciun. ;) Pentru ca a avut succes tot mai mare pentru retailer, Single's Day a fost organizat de atunci an de an si a prins tot mai bine in randul consumatorilor, crescand masiv vanzarile marilor comercianti din China, dar cu dizivii in lumea intreaga, prin posibilitatea de livrare internationala.

Articole recomandate din categoria Black Friday


Black Friday Romania 2018

Lasa-ne emailul si vei afla primul reducerile