Smartwatch-uri performante in oferta de Black Friday 2017

Daca pana acum cativa ani, ceasurile de tip smartwatch nu erau vazute ca fiind o investitie prea buna, fiind scumpe si oferindu-ti putine lucruri in schimbul achizitionarii lor, lucrurile s-au schimbat, cu timpul si cu avansul tehnologiei, preturile lor sunt mult mai accesibile. In prezent iti ofera multe functii, care sa faca investitia una avantajoasa.

Cauta modele de smartwatch in oferta de Black Friday 2017 si vei putea sa iti cumperi si tu unul, la un pret accesibil tuturor.

Magazine online cu oferte la smartwatch de Black Friday 2017

Ceasuri inteligente la preturi mici de Black Friday 2017

Poti sa-ti cumperi un smartwatch pentru a fi in trend cu lumea, pentru a te bucura de aplicatiile pe care le include aparatul, existand si mai multe criterii dupa care poti sa alegi un astfel de ceas.

Printre aceste criterii se numara design-ul, aplicatiile, culoarea, dar, si, normal, pretul.

Designul este lucrul care conteaza cel mai mult, pentru cei mai multi oameni existand smartwatch-uri inteligente care sa aiba un ecran rotund ori rectangular, care sa aiba cureaua facuta din cauciuc ori din piele, modele care sa arate cat sunt de hi tech ori modele care sunt create pentru a parea ca sunt, de fapt, ceasuri clasice.

Oferte online smartwatch

Ecranul pe care il are un astfel de aparat este adesea sensibil la atingere. Pentru a putea folosi aplicatiile cat mai bine, se recomanda sa alegi un model care sa aiba un ecran mai mare. De asemenea, intre un ecran rotund si unul rectangular, a doua varianta iti ofera spatiu mai mult pentru a-l atinge de aceea, fiind si foarte cautat.

Asta nu inseamna ca un ecran rotund nu este destul de sensibil, noile modele fiind responsive la orice atingere mica deci nu vei avea probleme in a alege aplicatia pe care ti-o doresti.

Oferta la modele de smartwatch de Black Friday 2017

Se recomanda sa iti alegi un model care sa permita schimbarea curelei, pentru ca acestea se poate degrada in timp, mai ales modelele din piele, ca urmare a transpiratiei ori daca este udata, iar adaugarea unei curele noi iti ofera si senzatia ca ti-ai cumparat un ceas nou.

Cumpara-ti modele de smartwatch in oferta de Black Friday 2017 si nu vei regreta aceasta investitie hi tech: se pot verifica mesaje si apelurile vocale, ai acces la continut multimedia, afisare ora, se permite convorbiri tip handsfree.

Aceste gadgeturile wearable pot sa masoare si calitatea somnului sau sa contorizeze activitatile fizice, printre altele.

Articole recomandate din categoria Black Friday


Black Friday Romania 2018

Lasa-ne emailul si vei afla primul reducerile