Cadouri de 8 Martie la reducere

8 Martie, ca zi de celebrare a femeilor la nivel international dateaza de mai bine de o suta de ani, fiind astazi sarbatorita in multe tari ale lumii, inclusiv Afganistan, Angola, Belarus, China, Eritrea, Laos, Madagascar, Nepal, Republica Moldova, Rusia, Turkmenistan, Ucraina, Uganda si Zambia, in toate aceste state fiind o sarbatoare legala oficiala. In schimb, in state precum Brazilia, Chile sau Romania, nu este o sarbatoare oficiala, chiar daca este sarbatorita de toata lumea. In cazul tarii noastre, Ziua Internationala a Femeii se suprapune Zilei Mamei, obiceiul fiind ca barbatii sa ofere persoanelor de sex feminin cadouri si flori.

Alte magazine online cu oferte de 8 Martie

Reducere la cadouri de 8 Martie

Datele de sarbatoare difera pentru alte tari – astfel, Regatul Unit organizeaza Ziua Femeii pe 30 mai, in timp ce americanii, pe 11 mai, iar francezii pe 25 mai. Indiferent de tara in care are loc sarbatoarea, florile sunt intotdeauna cele mai populare alegeri, de la un mic buchet de ghiocei, pana la un aranjament floral mare plin cu trandafiri eleganti. De cele mai multe ori, alaturi de aceste flori se ofera si o ciocolata, diversitatea ciocolatelor fiind chiar si mai mare ca cea a florilor. Alege specia de floare si aroma de ciocolata care i se potrivesc mamei, iubitei, colegei etc, ajutandu-te chiar si de opinia altora, daca nu vrei sa dai gres.

Cadouri la reducere de 8 Martie

Alte idei de cadouri 8 Martie la reducere sunt esarfele, mai ales cele realizate din materiale fine, precum casmirul ori matasea, la care poti sa adaugi o brosa care sa aiba snur de martisor, inveselind cu siguranta pe oricine cu un astfel de dar. O idee de cadouri de 8 Martie la reducere care este mai putin tipica, dar de efect, este sa ii faci o programare la coafor sau la spa, un gest pe care il va aprecia cu siguranta. Oricine are nevoie de o zi de relaxare, deci, cateva ore la un spa, vor fi un cadou bine venit.

Eventual, poti sa incerci sa ii gatesti ceva iubitei, daca te pricepi cat de cat, deoarece sigur va aprecia gestul de a organiza o cina romantica. Apoi, puteti viziona impreuna un film, pe care tot tu i l-ai cumparat, DVD – urile sau Blu – Ray – urile fiind idei foarte bune de cadouri la reducere de 8 Martie, iar cu filme ca “Pe aripile vantului” sau “Mic dejun la Tiffany” nu ai cum sa dai gres.

Sursa foto: pexels.com

Articole recomandate din categoria Cadouri


Black Friday Romania 2018

Lasa-ne emailul si vei afla primul reducerile