Cadouri de Ziua Femeii pentru prietena

Anual, ziua de 8 martie este una importanta si speciala pentru doamnele si domnisoarele din intreaga lume. Ziua care le este dedicata este una cand sunt sarbatorite si li se reaminteste ca si cat sunt de deosebite pentru cineva si importante, dar mai ales apreciate. Persoanele care le iubesc gandesc multe gesturi cu care sa le fure un zambet, iar un cadou va fi oferit pentru ca merita. Vremurile s-au schimbat, desigur, de cand a debutat aceasta sarbatoare insa ideea a ramas la fel, iar oferirea unui buchet de flori sau a unui cadou simbolic nu a disparut. Daca ai nevoie de sugestii de cadouri pentru persoana draga din viata ta, iti facem cateva recomandari.

Sugestii de cadouri de Ziua Femeii pentru prietena, iubita sau mama

Magazine online cu oferte si reduceri la cadouri

A trecut luna februarie, dar asta nu inseamna ca iubirea paleste. Ideile de cadouri sunt originale in martie si daca vrei sa nu oferi ceva clasic sau banal, te poti orienta catre bilete la diverse spectacole sau evenimente, gadgeturi pentru pasionatele de IT, o iesire la un concert sau la o piesa de teatru sau film. O colectie de filme originale pe DVD sau blu-ray pe care sa o vedeti impreuna reprezinta o alternativa cu care nu dai gres pentru o cinefila. Pentru cele care iubesc literatura sau doar sa citeasca solutia ar fi o carte motivationala sau una de beletristica, daca ai auzit ca ar vrea sa citeasca ceva anume. Si daca nu gasesti volumul tradus la noi, un ebook reader Kindle ajuta si poate reprezenta inca o idee faina de cadou.

Altfel de cadouri de Ziua Femeii

Desi nu pare o ideea prea buna sa o pui la o munca suplimentara, cu siguranta ca s-ar bucura ca de ziua ei sa primeasca acces gratuit la niste cursuri deja achitate de tine, fie ca sunt de fotografie, de limbi straine sau de gatit – cu siguranta ceva ce a amanant de mult timp sa faca si pentru care acum iti va multumi.

Cadouri clasice de oferit de 8 Martie

Printre cadourile clasice cu care nu poti da gres, pe care le poti oferi cu incredere prietenei de 8 martie ar fi parfumuri, buchete de flori, o cutie de bomboane, decoratiuni de casa, truse de machiaj, o zi de relaxare la spa, imbracaminte sau incaltaminte, accesorii cum ar fi un sal, bijuterii pe care le poate alege chiar ea.

Ceva aparte - o cina surpriza pregatita chiar de tine o va lasa fara grai, cu siguranta.

Sursa foto: pixabay.com

Articole recomandate din categoria Cadouri


Black Friday Romania 2018

Lasa-ne emailul si vei afla primul reducerile