Cand e Black Friday 2018 in Romania?

Cand va fi Black Friday 2018 in Romania?

Black Friday 2018 in Romania are loc in data de 16 noiembrie 2018. eMAG, principalul retailer pe piata si cel care a adus conceptul pentru prima data in Romania in 2011, alaturi de Flanco, a anuntat ca anul acesta va organiza cel mai mare eveniment de reduceri doar vineri, 16 noiembrie.

De altfel, eMAG se limiteaza doar la o zi de reduceri de Black Friday, cea de vineri, de regula cu o saptamana inainte de Black Friday international, cel care are loc de obicei in a patra vineri din noiembrie (cu weekend intreg) – adica pe 23 noiembrie 2018, anul acesta. Motivul pentru care se alege aceasta data este simplu: retailerul, dar si celelalte magazine online cu oferte de Black Friday, trebuie sa se asigure ca are timp sa onoreze comenzile in timp util pentru a nu se suprapune peste minivacanta de 30 noiembrie-1 decembrie.

Reduceri de Black Friday

Cand putem profita de reduceri cu ocazia Black Friday 2018 in Romania?

Insa cel mai probabil ca, la fel ca in anii trecuti, ne vom bucura in Romania de Black Friday in ambele perioade de reduceri din an, inclusiv in data de 23 noiembrie si weekendul de dupa, cand sunt magazine care aleg sa aiba oferte pregatite si de Black Friday American, alaturi de ceilalti mari retaileri internationali.

Asadar, vom avea cu siguranta Black Friday 2018 x2 precum si Black Weekend 2018. De asemenea, trebuie sa ne asteptam la reduceri inclusiv in perioada de 30 noiembrie – 1 decembrie, care succeda imediat vinerilor de Black Friday si cand magazinele online romanesti aleg sa organizeze oferte de Ziua Unirii, mai ales ca anul acesta este si anul Centenarului, deci ar trebui ca promotiile sa curga in lant.

Cu o traditie veche de decenii deja in America de Nord, Black Friday este cea mai mare sarbatoare a reducerilor, organizata dupa Ziua Recunostintei, cand e zi oficiala libera in Statele Unite ale Americii. Vinerea Neagra e asteptata acum in lumea intreaga, inclusiv in Romania, unde comertul online a inceput sa se dezvolte tot mai mult si avem deja destul de multe magazine online – mari si mici – care aleg sa organizeze campanii de reduceri de Black Friday. Acest lucru antreneaza cumparatorii pentru achizitii online, astfel incat sa fie crescute vanzarile de Craciun.

Si da, asa avem sansa sa pregatim cadourile pentru sarbatorile de iarna si sa ne reorganizam garderoba de sezon rece la un buget cat mai redus!

Articole recomandate din categoria Cand este Black Friday


Black Friday Romania 2018

Lasa-ne emailul si vei afla primul reducerile