Cand este editia Black Friday 2017

Incet si sigur ne apropiem de editia de anul acesta de Black Friday. Anul acesta Vinerea Neagra promite sa ofere, la fel ca si in ceilalti ani, promotii cu reduceri de zeci de procente. Tot ce ai de facut este sa te pregatesti cu rabdare, cu o conexiune buna la internet si cu lista produselor care te intereseaza. Insa, inainte, ar fi bine sa stii cand este Black Friday 2017, ca sa dai startul cumparaturilor de toamna. Spun de toamna pentru ca, la fel ca si pana acum, Vinerea Neagra se va “aniversa” tot in luna noiembrie, ziua exacta urmand sa fie anuntata de fiecare retailer in parte.

Magazine online cu oferte si reduceri la electrocasnice

Black Friday 2017: ce este si cand a ajuns in Romania

In ciuda faptului ca este un eveniment originar din America, Black Friday s-a extins pe mai multe teritorii si acum a devenit sinonim cu ofertele de sfarsit de an. In Romania Black Friday a inceput sa fie popular abia in ultima perioada, desi a luat startul in anul 2011 cand conceptul era abia introdus, destul de timid de catre eMAG si Flanco.

Cu profituri din ce in ce mai mari, si lista magazinelor participante a inceput sa fie mai cuprinzatoare. Astfel, de la an la an, se inscriu pe lista celor interesati sa aiba preturi mici si reduceri, retaileri din domenii tot mai variate.

Black Friday: la ce sa te astepti anul acesta de Vinerea Neagra

O adevarata vanatoare de preturi avantajoase, Black Friday se numeste asa in primul rand pentru ca participantii inregistreaza cele mai mari vanzari de peste an. Cert este ca in tara retailerii aplica in magazinele online si offline reduceri de pana la 90% la toata categoria de articole si ca asta inseamna economii si oportunitatea de a cumpara cadouri pentru sarbatorile de iarna, fara investitii majore.

In Statele Unite ale Americii, Black Friday pica mereu in vinerea de dupa Ziua Recunostintei (Thanksgiving), adica a patra joi a lunii noiembrie, ceea ce inseamna ca teoretic anul acesta va fi pe 24 noiembrie. Cu siguranta ca si la noi se fac aceleasi planuri, urmand ca cel mai probabil, unii sa fure startul si sa inceapa mai devreme, ba chiar la noi data oficiala pentru primul val de Black Friday sa fie 17 noiembrie (data la care cel mai mare retailer din online-ul romanesc, eMAG, isi va seta Ziua cu cele mai Mari Reduceri din An). Deci, ar trebui sa urmaresti in avans site-urile care te intereseaza.

Ar trebui sa te astepti la o gama variata de servicii si produse care se pot achizitiona la mai mult de jumatate de pret. Indiferent ca vorbim despre electrocasnice, electronice, vacante, bijuterii, imbracaminte sau jucarii si carti. Interesul pentru Black Friday a crescut din partea celor care cumpara, dar si din partea celor care vand, asa ca ia in considerare ca si optiunile sa fie mai variate.

Articole recomandate din categoria Cand este Black Friday


Black Friday Romania 2018

Lasa-ne emailul si vei afla primul reducerile