Cand este Vinerea Neagra 2016

Cu totii asteptam Black Friday sau pe romaneste Vinerea Neagra 2016 pentru a ne putea bucura de ofertele incredibile si reducerile exceptionale de preturi si, pe masura ce ne apropiam de sfarsitul lunii noiembrie, am asteptat ca evenimentul sa inceapa odata. Data exacta pentru Black Friday variaza in fiecare an, dupa cum este si modelul american – sarbatoarea originand de acolo – asa ca nu poti sti cu foarte multe luni in avans cand va pica exact, cu exceptia faptului ca evenimentul in sine se va organiza candva la sfarsitul lunii noiembrie, in general, chiar in ultima saptamana a acestei luni.

Cand este Black Friday 2016

Data oficiala si stabilita de catre majoritatea magazinelor romanesti pentru a organiza evenimentul Black Friday este 25 noiembrie 2016, insa producatorii romani sunt, ca de obicei, dornici sa inregistreze un profit cat mai frumusel si acum acest lucru este chiar in favoarea noastra. De ce? Ei bine, la intrebarea “Cand este Vinerea Neagra 2016?” nu exista un singur raspuns clar si concret, deoarece, desi 25 noiembrie 2016 este ziua in care majoritatea magazinelor isi vor deschide portile pentru a prezenta reduceri imbatabile de preturi. Pe de alta parte, perioada in care dureaza aceste oferte variaza in functie de politica fiecarui magazin in parte.

Cand are loc Vinerea Neagra 2016

Unele magazine vor oferi discounturi doar pe 25 noiembrie 2016 de Black Friday, in timp ce unele organizeaza evenimentul si in urmatoarele doua zile ce urmeaza zilei de 25 noiembrie (adica in weekend), iar alti producatori au cazut de acord sa organizeze Black Friday 2016 timp de o saptamana intreaga.

Daca te gandesti ca asta inseamna ca nu mai trebuie sa te grabesti cu facutul cumparaturilor si ca ai timp berechet de ele, mai ia in considerare si acest fapt: stocurile de produse sunt, totusi, limitate. Asta inseamna ca, desi promotia intr-un magazin dureaza timp de o saptamana intreaga, daca ceea ce iti doresti nu se gaseste decat intr-un numar mai mic, sansele sa poti achizitiona produsul scad pe masura ce trec zilele sau chiar orele.

De aceea, este recomandat sa ai deja stabilit un plan cu ceea ce iti doresti sa cumperi, din ce magazin, care ofera cele mai bune reduceri si cand este Vinerea Neagra 2016, sa intri repede pe magazinul online respectiv pentru a inregistra comanda.

Unele magazine au programat Black Friday chiar inaintea zilei de 25 noiembrie 2016, mai exact intre 20 si 24 noiembrie, altele le-au luat-o chiar si mai mult inainte, stabilind Black Friday 2016 ca avand loc intre 13 si 19 noiembrie, iar unele, mai putine la numar, ce-i drept, ofera o luna intreaga de reduceri, mai mult sau mai putin substantiale, dupa cum s-a intamplat si in anii trecuti.

Sursa Foto: Free Images.com

Articole recomandate din categoria Cand este Black Friday


Black Friday Romania 2018

Lasa-ne emailul si vei afla primul reducerile