Cand se organizeaza Vinerea Neagra 2016 in Romania

Sarbatoarea nord-americana Vinerea Neagra, sau Black Friday, in original, se reintoarce in Romania si in acest an, cu noi promotii si oferte imbatabile de preturi. Data la care are loc Black Friday 2016 a fost stabilita de catre majoritatea magazinelor, insa unele dintre ele se abat de la aceasta, oferind reduceri in alta zi sau chiar pe un termen mai lung de o singura zi, promotiile lor intinzandu-se timp de un weekend, o saptamana sau chiar pe aproape toata luna noiembrie – trebuie doar sa stii la ce magazine doresti sa apelezi pentru a-ti face toate cumparaturile necesare de Black Friday 2016.

Cand are loc Vinerea Neagra 2016 in Romania

Vinerea Neagra are loc, ca de obicei, in luna noiembrie, insa, cam aici se opresc similitudinile intre Black Friday 2016 si anii precedenti sau chiar intre perioadele de oferte pe care le au magazinele din Romania. Acest lucru se intampla deoarece producatorii sunt dornici sa vanda cat mai multa marfa si sunt constienti de faptul ca pot face acest lucru in mai multe zile decat intr-una singura.

De aceea, 25 noiembrie este data cand se organizeaza Vinerea Neagra 2016 in Romania, unele magazine alegand, insa, sa se abata de la aceasta regula, oferind mai multe zile de promotii si reduceri.

Sursa Foto: Pixabay.com

Cand se organizeaza Black Friday 2016 in Romania

Data de 25 noiembrie, pentru a sarbatori Black Friday 2016, provine din Statele Unite ale Americii, de unde este si originar evenimentul. Insa, mai multi producatori romani s-au decis ca vor avea alte reguli pentru cand se organizeaza Vinerea Neagra 2016 in Romania. Asa ne-am trezit cu unele magazine care ofera promotii de Black Friday 2016 nu doar pe 25 noiembrie 2016, ci si pe 26 si 27 noiembrie. Unele magazine s-au decis sa lanseze ofertele pentru perioada 20 si 24 noiembrie, deci cu cateva zile inainte ca pana si Vinerea Neagra oficiala sa inceapa, in timp ce altele au stabilit o perioada ce pare cu totul aleatorie, fiind cuprinsa intre 13 si 19 noiembrie. Cu atat mai bine pentru noi, insa, deoarece asta inseamna ca vom dispune de doua-trei saptamani in care magazinele mari din tara isi vor prezenta diversele promotii, iar noi vom putea alege de unde sa cumparam, ce anume si in ce cantitate, totul la un pret mai mult decat convenabil.

Pentru a te asigura ca nu vei pierde ofertele magazinului tau preferat, fie el online sau nu, verifica in avans cand se organizeaza Vinerea Neagra 2016 in Romania in acel magazin, evitand astfel sa pierzi promotia, doar pentru ca alti producatori au ales alte zile pentru a oferi reduceri, fie inainte, fie dupa data de 25 noiembrie 2016.

Articole recomandate din categoria Cand este Black Friday


Black Friday Romania 2018

Lasa-ne emailul si vei afla primul reducerile