Data Black Friday 2016 in Romania

Daca iti plac schimbarile, daca iti place mirosul de obiect nou si daca iti plac cumparaturile si astepti mereu reducerile, atunci Black Friday 2016 este evenimentul pe care il astepti! Campania se va desfasura in weekend-urile 18-20 noiembrie, 25-27 noiembrie.

Cand incep reducerile de Black Friday 2016 in Romania

La fiecare sfarsit de noiembrie, magazinele isi asteapta clientii cu reduceri uriase la produse din toate categoriile.

Fie ca intentionezi sa iti cumperi haine ieftine pentru sezonul friguros sau sa achizitionezi din timp cadouri pentru cei dragi, fie ca vrei sa inlocuiesti frigiderul cu unul nou sau sa aduci o canapea in living, Black Friday este campania pentru care se merita sa pui bani deoparte de la salariu la salariu inca de la inceputul anului. Ofertele facute de magazine sunt de nerefuzat, iar tentatia o sa fie mult prea mare ca sa te rezumi la un singur produs de cumparat.

Si surprizele nu se opresc aici. Reducerile nu sunt facute doar la produsele si articolele cu o valore foarte mare, la fel de bine se vor gasi reduceri la produsele alimentare, bauturi, produse cosmetice si de ingrijire, decoratii, jucarii, produse sanitare, etc. Cand? Incepand cu 18 noiembrie 2016.

Pe 18 noiembrie 2016 se da startul la Black Friday 2016

Black Friday este o sarbatoare imprumutata de la americani ce marcheaza inceputul sezonului de cumparaturi de iarna. In America, aceasta are loc imediat dupa ziua Recunostintei (Thanksgiving Day), zi sarbatorita in a patra zi de joi din luna noiembrie.

In Romania, sunt anumiti retaileri care pastreaza traditia unei singure zile de reduceri, altii care organizeaza un weekend sau doua consecutive de oferte, iar altii care au active discounturile timp de 10 zile sau mai mult.

In Romania, Vinerea neagra a fost adusa de eMag si Flanco in 2011, in data de 25 noiembrie. Un an mai tarziu, in 2012, s-a sarbatorit Black Friday pe 23 noiembrie (inainte de data oficiala din Statele Unite), in 2013 pe 29 noiembrie, in 2014 pe 28 noiembrie, iar in 2015 pe 27 noiembrie.

Anul acesta, Black Friday Romania pica pe 25 noiembrie, joi spre vineri, incepand cu orele 00:00, si se incheie trei zile mai tarziu, pe 27 noiembrie. Insa asa cum s-a intamplat si in anii precedenti, unele magazine vor da startul reducerilor cu o saptamana inainte, mai exact pe 18 noiembrie, tot intr-o zi de vineri. Asa ca vom avea doua weekend-uri prelungite de reduceri: 18-20 noiembrie si 25-27 noiembrie, cu posibilitatea ca ofertele sa va tenteze si in zilele dintre cele doua weekend-uri.

Evenimentul Black Friday este din ce in ce mai apreciat de romani, astfel ca majoritatea magazinelor din online si offline da drumul la cel putin un val de reduceri masive la final de noiembrie. Campania este cu mult mai bine primit cu cat pica inaintea sarbatorilor de iarna si multi romani aleg sa faca atunci cumparaturi de Craciun, pentru a evita aglomeratia din magazine si eventualele incidente neplacute.

Sursa Foto: Freeimages.com

Articole recomandate din categoria Cand este Black Friday


Black Friday Romania 2018

Lasa-ne emailul si vei afla primul reducerile