La ce ora incepe Black Friday 2017 la eMAG

Asa cum ne-a obisnuit, de Black Friday, eMAG da startul celor mai mari reduceri la o gama foarte larga de produse. Cei mai multi dintre noi ne pregatim tot anul pentru cel mai asteptat eveniment al toamnei. De Black Friday 2017, eMAG va organiza Vinerea Neagra din 17 noiembrie, iar anul trecut a inceput dis de dimineata de la ora 7. Astfel, sezonul reducerilor va incepe cu o saptamana mai devreme decat data oficiala, motiv care nu poate decat sa ne bucure si sa profitam de cele mai tari promotii si oferte aduse la eMAG!

Magazin Online cu Reduceri & Oferte Emag

Fenomenul de “Black Friday” nu mai are nevoie de introducere sau descriere. Desi este “imprumutat” de peste ocean, acesta a prins foarte bine la consumatorii din Romania. A intrat pe piata noastra din 2011 si s-a organizat in a doua jumatate a lunii noiembrie.

Cand va da eMAG startul reducerilor de Black Friday 2017

Cei mai multi dintre noi asteptam Black Friday cu lista pregatita, stiind ca ne vom bucura de reduceri pentru intreaga familie. eMAG ne aduce o gama foarte larga de produse, de la cele de supermarket (lactate, fructe, legume, etc) pana la cele mai sofisticate aparaturi electronice si electrocasnice iesite pe piata.

Asa cum stim, Black Friday se organizeaza in a doua jumatate a lunii noiembrie, cele mai multe magazine dand startul reducerilor la miezul noptii. Putem preconiza data aproximativa a inceperii campaniilor de Vinerea Neagra dupa ce consultam calendarul: trebuie sa stim exact cand este Ziua Recunostintei (Thanksgiving). Sarbatoarea este in a patra zi de joi din noiembrie, iar Black Friday este imediat dupa aceasta.

Ora si ziua la care incepe Black Friday 2017 la eMAG

eMAG este magazinul online care a adus mereu oferte si promotii la un raport calitate-pret excelent, iar de Black Friday intotdeauna a pregatit cele mai atractive reduceri. De obicei, magazinul pastreaza secreta data la incepe Vinerea Neagra si la fel si ora. Cu toate acestea, cu cat aflam mai din timp, cu atat ne ajuta mai mult.

Astfel, anul acesta s-a confirmat ca Black Friday va incepe din 17 noiembrie, o veste foarte buna pentru toti care asteapta tot anul sa profite de cele mai mici preturi. In anii trecuti ofertele au inceput de dimineata, in jurul orei 7. La eMAG vom avea parte de cele mai avantajoase reduceri de care trebuie sa profitam, cu atat mai mult ca la scurt timp dupa Vinerea Neagra urmeaza sarbatorile de Craciun, asa ca este ocazia perfecta sa ne pregatim cu cele mai frumoase cadouri!

Sursa FOTO Pixabay.com

Articole recomandate din categoria Cand este Black Friday


Black Friday Romania 2018

Lasa-ne emailul si vei afla primul reducerile