Reduceri de Vinerea Neagra 2016 in Romania

Vinerea Neagra este o sarbatoare nord-americana care are loc dupa Ziua Recunostintei si in care magazinele mari ofera reduceri subtantiale de preturi. Acest eveniment are deja o traditie veche de cateva decenii in Statele Unite, deci nu e de mirare ca in ultimii ani a inceput sa prinda popularitate si in alte tari de pe mapamond, ca Franta, India, Regatul Unit si, mai recent, Romania, incepand cu editia care a avut loc in 2011. In fiecare an, promotiile oferite atrag tot mai multi clienti, deci nu e de mirare ca pana la Black Friday 2016 nu mai sunt decat cateva zeci de zile.

Reduceri de Black Friday 2016 in Romania

Pentru a da startul sezonului de cumparaturi de Craciun in Statele Unite, magazinele au inceput, de cateva decenii deja, sa ofere reduceri foarte mari de pret la absolut orice fel de produse, de la machiaje pana la autoturisme. Din momentul in care sarbatoarea a fost preluata si de catre romani in 2011, aceeasi ideologie a fost aplicata si aici. Asadar, daca vei intra intr-un magazin real sau virtual de Black Friday 2016, cu siguranta vei fi uimit de promotiile pe care acestea le ofera, procentul de discount variind de la 1 % pana la chiar 99 %.

Promotii de Vinerea Neagra 2016 in Romania

Cel mai important si atractiv aspect legat de sarbatorirea Black Friday 2016 in Romania se refera la faptul ca aceasta are loc nu doar intr-o singura zi, dupa cum este obiceiul in Statele Unite, ci se intinde pe o perioada mai lunga de timp, mai exact aproape toata luna noiembrie. De aceea, vei gasi multe reduceri de Vinerea Neagra 2016 in Romania, indiferent de momentul in care te hotarasti sa faci cumparaturile, deoarece unii retaileri incep de pe 18 noiembrie.

Spre deosebire de alte state, poti gasi reduceri de Vinerea Neagra 2016 in Romania incepand cu doua zile distincte – 18 si 25 noiembrie, dupa care promotiile, in unele cazuri, se intind pentru mai multe zile, de la un weekend pana la o saptamana.

Reducerile acestea se aplica pentru o gama variata de produse. Astfel, fie ca vrei sa cumperi un smartphone, laptop sau smart TV, machiaje, imbracaminte sau incaltaminte, ori daca vrei chiar si un autoturism, vei putea gasi reduceri de Vinerea Neagra 2016 in Romania la oricare dintre aceste produse. Aparate electrocasnice? La reducere! Ustensile de gradinarit? Reducere! Carti? Desigur! Pentru a putea cumpara oricare dintre produsele acestea, nu trebuie decat sa intri intr-un magazin care ofera reduceri de Vinerea Neagra 2016 in Romania si sa alegi ceea ce iti doresti, sa adaugi respectivul sau respectivele obiecte in cosul de cumparaturi si sa te indrepti catre casa de marcat – ori, daca faci cumparaturi online, sa inregistrezi comanda.

Mult spor!

Sursa Foto: Freeimages.com

Articole recomandate din categoria Cand este Black Friday


Black Friday Romania 2018

Lasa-ne emailul si vei afla primul reducerile