Biciclete Pegas la reducere

In momentul in care iti alegi o bicicleta noua este foarte important sa analizezi o serie de lucruri, iar, dintre acestea, poate cel mai important este marimea pe care o are aceasta, chiar si atunci cand alegi o bicicleta pentru copii, nu doar pentru adulti. In plus, marimea se alege tinand cont de activitatea ce urmeaza sa fie indeplinita de bicicleta.

Deoarece toate bicicletele indeplinesc mai multe functii, ceea ce le face sa functioneze mai bine pe unele tipuri de suprafete, abia apoi poti sa alegi alte criterii, precum culoarea acesteia. Vezi biciclete Pegas la reducere pe evoMAG si vei gasi ceea ce cauti imediat.

Reducere la biciclete Pegas online

Atunci cand e vorba de biciclete pentru copii, marimea lor este exprimata in inchi si se defineste prin marimea pe care o are roata – 12, 14, 16, 20 sau 24 de inchi. Pe langa marimea pe care o are roata, trebuie sa acorzi atentie si marimii cadrului, deoarece unele pot fi mai inalte, in timp ce altele pot fi mai joase, chiar daca ambele modele au aceeasi marime pentru roata.

reducere la biciclete Pegas online

Vezi si alte modele de biciclete Pegas in oferta

Marimea pe care o are cadrul se poate exprima atat in centimetri, cat si in inchi si masurarea sa se face de la centrul axului pedalier pana la tija. Spre exemplu, pentru un copil cu o inaltime de 85 – 120 de centimetri si o varsta de pana in noua ani, se recomanda sa alegi biciclete Pegas la reducere care sa aiba o roata cu marimea de 16 inchi.

Cum sa alegi o bicicleta Pegas online

Ca sa alegi corect marimea bicicletei, trebuie sa tii cont de inaltimea pe care o ai, foarte importanta fiind lungimea pe care o au picioarele. Marimea pe care o are cadrul reprezinta un factor principal pentru ajustarea bicicletei, facand-o sa se potriveasca mai bine.

De exemplu, daca ai 185 de centimetri ca inaltime, din care inaltimea intre picioare este de 89 de centimetri, ar trebui sa alegi un model dintre acele biciclete Pegas care sa aiba cadru de 19 inchi pentru Mountain Bike sport, 21 pentru touring si 59 pentru modelele de oras.

Sursa mn page photo: Pexels

Articole recomandate din categoria Reduceri&Oferte


Black Friday Romania 2018

Lasa-ne emailul si vei afla primul reducerile
* campurile cu steluta sunt obligatorii pentru a putea sa iti creezi cont pe site-ul Blackfridaysales.ro