Genti de firma la oferta online

Geanta este, cu siguranta, un accesoriu de importanta majora pentru orice femeie. Ca urmare, trebuie sa fie aleasa cu atentie foarte mare, mai ales cand vine vorba de raportul dintre forma si dimensiunea gentii si tipul tau de corp, deoarece trasaturile gentii pot juca un rol foarte important in cazul in care doresti sa-ti evidentiezi parti ale corpului. Daca vrei sa arati si foarte elegant, poti sa gasesti genti de firma la oferta online pe FashionDays, unde se afla o varietate mare de modele pentru orice tip de trup, la un pret foarte accesibil, care sigur se va incadra in limitele pe care le are bugetul tau.

Oferta online la genti de firma pe FashionDays

Este important sa stii ca o geanta trebuie aleasa mereu pentru a fi in armonie cu proportiile tale. Spre exemplu, o geanta mica sau medie este cea mai potrivita in cazul in care esti mai mica de statura, in timp ce o geanta care are dimensiuni mari si foarte mari, te va face sa arati chiar si mai mica decat esti, de fapt.

Pentru a accentua zona bustului, cele mai bune sunt gentile care au manerul scurt, in timp ce pentru un bust proeminent, se cere evitarea gentilor care au manerul scurt, deoarece acestea atrag atentia asupra bustului chiar si mai mult.

genti de firma la reducere

Vezi mai multe modele de genti de firma la reducere online pe FashionDays

Genti de firma pe FashionDays la oferta online

In cazul in care ai talia subtire, poti sa cauti acele genti de firma in oferta online pe FashionDays care sa o puna in valoare mai mult, prin alegerea unei genti care sa aiba manerul de o lungime potrivita, astfel incat sa ajunga usor pana la talia ta.

Referitor la forma gentii, trebuie aleasa o geanta care sa fie opusa formei tale. Astfel, in cazul in care esti mai slabuta, trebuie sa alegi o geanta care sa aiba conturul rotunjit, in schimb ce daca esti mai voluptoasa, cele mai bune sunt acele genti care sunt drepte sau lungi. In general, se considera ca daca ai silueta rotunda, geanta trebuie sa aiba forme cat mai patratoase, ascutite si drepte.

Poti sa cauti genti de firma in oferta online pe FashionDays care sa plieze pe tipul tau de corp, dar si care sa se incadreze in bugetul tau, fara sa il depasesti, deoarece discounturile sunt foarte mari si atractive, ideale pentru oricine.

Citeste si:

👉 Genti GUESS online la reducere pe FashionDays

👉 Oferte online la genti si posete MOSCHINO
👉 Genti si posete COCINELLE la reducere pe FashionDays

Sursa main photo: Pexels

Articole recomandate din categoria Reduceri&Oferte


Black Friday Romania 2017

Lasa-ne emailul si vei afla primul reducerile
* campurile cu steluta sunt obligatorii pentru a putea sa iti creezi cont pe site-ul Blackfridaysales.ro