Laptopuri second hand la reducere online

In momentul in care te apuci sa analizezi care e oferta de laptopuri din mai multe magazine de specialitate din tara, nu mica iti va fi surprinderea cand vei descoperi ca gama este foarte variata, preturile lor fiind la fel de diversificate. Costul de achizitionare este, clar, un factor foarte important pentru toti romanii, pentru ca nu oricine isi poate permite sa dea mai mult de cateva sute de lei pe un laptop. Poti sa gasesti laptopuri second hand la reducere online pe CITGrup, care sa aiba exact functiile pe care le cauti si un pret accesibil, care se incadreaza in limita pe care o consideri rezonabila pentru un laptop.

laptopuri second hand la reducere online

Vezi mai multe modele de laptopuri second hand online la reducere.

Reducere online la laptopuri second hand pe CITGrup

Pentru a-ti alege cel mai bun laptop pentru nevoile tale, trebuie sa te gandesti care sunt acestea mai exact. La un laptop poti sa scrii o carte, sa faci editari video si fotografice, design, sa te joci cele mai noi jocuri sau jocuri clasice, sa navighezi pe Internet, sa vizionezi filme etc. Luand in considerare care sunt nevoile tale, poti sa iti dai seama de ce fel de procesor si de cata memorie RAM ar avea nevoie produsul ales de tine. In cazul activitatilor celor mai simple, ca navigarea pe Internet si ascultarea de muzica, procesoare de pana in 4 GHz si memorii de pana in 4 GB sunt suficiente.

Laptopuri online pe CITGrup la reducere online

Evident, daca vrei laptopuri second hand la reducere online, trebuie sa acorzi atentie si aspectului exterior, pentru a te asigura ca totul este in regula. Uita-te la colturi, pentru a te asigura ca nu exista crapaturi ori julituri, deoarece ar putea insemna ca acesta ar fi trecut printr-un accident anterior. Urmele de uzura sau tastele lipsa nu sunt nici ele semne bune, evident. Ecranul acestui aparat trebuie sa arate impecabil, luminozitatea sa fie buna si fara semne ca ar palpai. De asemenea, sisteme periferice trebuie sa fie bune, printre acestea numarandu-se tastatura, boxele si sunetul, CD ROM –ul etc.

Un factor important, indiferent daca e vorba de laptopuri second hand la reducere online sau de modele noi, il reprezinta bateria. Cel mai bun tip este cea de tip Litiu – ion. Ai grija sa aceasta sa nu fie uzata si, daca nu este, poti sa achizitionezi modelul fara nicio problema.

Sursa foto: CIT Grup

Articole recomandate din categoria Reduceri&Oferte


Black Friday Romania 2017

Lasa-ne emailul si vei afla primul reducerile
* campurile cu steluta sunt obligatorii pentru a putea sa iti creezi cont pe site-ul Blackfridaysales.ro