Oferte de vacante Zakynthos 2017

Insula Zakynthos mai poarta si numele de insula Zante ori Floarea Levantului si a fost dintotdeauna populara in randul grecilor, in prezent, fiind foarte cautata si de catre turistii straini. Cei care ajung aici se pot bucura de o plaja foarte larga si cu un nisip foarte fin, de o vegetatie luxurianta ce include citrice si maslini, dar si de o fauna impresionanta, ca broastele testoase Caretta, ce sunt protejate prin lege. Cauta si tu oferte de vacante Zakynthos 2017, daca vrei sa-ti petreci concediul in unul dintre cele mai frumoase si exotice locuri din Europa, la un pret foarte mic.

oferte de cazare si avion la vacanta in zakynthos grecia

Vezi aici mai multe oferte actuale de cazare si avion in Zakynthos, Grecia, pentru vara 2017.

Oferte in Zakynthos de vacanta 2017

Poti sa ajungi pe insula cu avionul, aceasta fiind si cea mai rapida modalitate, evident. Pentru a ajunge cu avionul din Romania catre Zakynthos, poti sa iti iei un bilet de avion dinspre Bucuresti, Timisoara si Iasi, iar, intreaga calatorie nu dureaza mai mult de doua ore. Pentru a calatori cu masina sau autocarul, vei parcurge distanta in jur de 18 – 20 de ore si, la final, va trebui sa parcurgi inca o distanta de o ora si un sfert cu un ferryboat intre Killini si Zakynthos. Cauta oferte de vacanta Zakynthos 2017 care sa-ti ofere cea mai buna vacanta pe care ai trait-o vreodata.

oferta charter Zakynthos Grecia avion si cazare

Vezi detalii despre oferta de cazare si bilete de avion in Zakynthos, Grecia

Vacante la oferte in Zakynthos 2017

Aceasta insula este iubita de multi datorita plajelor sale, mai ales cele din partea sudica atragand atentia, deoarece aici se pot gasi broastele testoase Caretta. Pe plaja Laganas, care este una dintre plajele cele mai cosmopolite de pe insula, poti sa practici o serie de sporturi acvatice. Un lucru remarcabil este faptul ca intreaga plaja, in ciuda dezvoltarii turistice, este protejata prin lege, deoarece aici se afla locul de cuibarire al testoaselor Caretta.

Kalamaki este o statiune foarte frumoasa si pitoreasca din Zakynthos, aici ajungand anual cateva mii de turisti, ca urmare a atmosferei sale foarte linistite. Poti sa ajungi usor aici, deoarece se afla la doar trei kilometri de aeroport si la sase kilometri de capitala insulei – distante pe care le poti parcurge chiar si cu taxiul, deoarece tarifele sunt destul de mici.

Alege sa-ti planuiesti vacanta in Grecia si cauta oferte de vacante Zakynthos 2017, ca sa te asiguri ca vei avea parte de cea mai buna vacanta din viata ta, acesta fiind un loc care te va atrage mereu inapoi.

Sursa front page photo: pexels

Articole recomandate din categoria Reduceri&Oferte


Black Friday Romania 2017

Lasa-ne emailul si vei afla primul reducerile