Programul Rabla IT de la CITGrup: Cum sa transformi vechiul calculator intr-unul nou

Cu siguranta, un numar foarte mare de romani cunosc ceea ce inseamna conceptul programului “Rabla”, o parte din ei fiind chiar persoane care au utilizat acest program in trecut, pentru a-si schimba vechea masina cu una mai buna. In ultimii ani, programul “Rabla” a ajuns sa fie folosit si pentru computere sau telefoane mobile, nu doar pentru masini. Daca apelezi la programul Rabla IT de la CITGrup, poti sa afli cum sa transformi vechiul calculator intr-unul nou printr-un procedeu similar, ceea ce iti va oferi un mare avantaj, deoarece iti vei achizitiona un computer de calitate fara sa fie nevoie sa cheltuiesti prea multi bani pe acest lucru.

Cum sa transformi vechiul calculator intr-unul nou: programul Rabla IT de la CITGrup

Folosind acest program, fie ca esti persoana fizica sau juridica, poti sa-ti reinnoiesti calculatorul vechi cu un nou model. Oferta este valabila si pentru alte componente de IT, ca serverele sau monitoarele. Astfel, daca vechiul tau computer se afla strans undeva intr-un pod, adunand praful, il vei putea folosi iar, intr-un fina, doar ca nu in modul in care erai obisnuit sa o faci. CIT Grup a creat conceptul de Rabla IT in tara noastra si acum te ajuta sa scapi de vechile produse IT si sa-ti achizitionezi altele noi, fara sa mai cheltuiesti o suma prea mare de bani pentru a face acest lucru.

programul Rabla IT CIT Grup

Programul Rabla IT de la CIT Grup

Transforma calculatorul vechi in unul nou cu programul Rabla IT de la CITGrup

Pentru a face acest lucru, nu trebuie sa parcurgi cine stie ce pasi complicati. Astfel, nu trebuie decat sa selectezi produsul pe care ti-l doresti, sa predai vechiul echipament IT, in schimbul caruia vei primi un voucher care urmeaza sa acopere zece procente din contravaloarea pe care o va avea achizitia ta urmatoare. Ca sa predai vechiul echipament IT, poti sa-l duci direct la sediu, in cazul in care stai in Timisoara, pe Calea Aradului nr. 48 A sau sa-l trimiti printr-un curier.

Indiferent daca vrei sa folosesti tu voucherul sau il vei face cadou cuiva, acesta are o valabilitate de 60 de zile de la data cand “rabla” a fost predata si acopera zece procente din urmatoarea achizitie pe care o vei face de pe CIT Grup. Mai trebuie precizat faptul ca nu trebuie ca echipamentul predat sa fie functional, deoarece acesta se va recicla. Programul Rabla IT de la CITGrup te ajuta sa economisesti bani si sa investesti in tehnologie.

Articole recomandate din categoria Reduceri&Oferte


Black Friday Romania 2018

Lasa-ne emailul si vei afla primul reducerile