Statii de calcat verticale cu aburi Fridja: unde le gasesti online

Magazinele online incep sa fie din ce in ce mai populare, ca atare si cumparaturile se organizeaza tot mai des in mediul virtual. Incercand sa tina pasul cu tehnologia, periodic se fac actualizari privind noutatile si gadgeturile din domenii diferite. Fridja este o inovatie recent lansata si pe piata din Romania, disponibila de cumparat de la retailerul SomProduct.

Se poate alege dintre statii de calcat verticale cu aburi sau storcatoare prin presare la rece. Daca vrei sa incerci ceva aparte si sa te bucuri si de calitate in ceea ce priveste activitatile din casa, apeleaza la tehnologia Fridjia pentru aparatele verticale de calcat.

Tehnlogia Fridja: ce inseamna si de ce ar trebui sa te intereseze

Fridja este o tehnologie brevetata din 2010 si reprezinta o alternativa sanatoasa la ingrijirea tesaturilor. In principiu, este ideala pentru calcarea textilelor din materiale delicate, asigurand atat igienizarea lor, cat si intretinerea acestora. Ce face diferit aceasta alternativa, fata de fiarele de calcat traditionale, este faptul ca aparatele verticale functioneaza cu aburi, este mai comoda si timpul de folosire mai scurt.

Ca sa te convingi, afla care aparatele verticale de calcat cu aburi de la Fridja se folosesc de catre cei mai pretentiosi designeri inainte de prezentarile fashion la care se inscriu.

Iata cele doua modele de aparate verticale de calcat cu aburi disponibile, ca sa iti faci o idee:

Aparat de calcat vertical cu aburi F1000 Fridja:

Disponibil in culorile alb, roz, albastru, galben, negru, roz inchis.

Produs pentru calcarea îmbracamintei din matase, dantela si alte tesaturi delicate. Capacitatea rezervorului este de 3.2 litri (lucru de 100 de minute), tensiunea este de 220-240V, puterea de 1500W, fluxul de aburi 30g/minut, iar dimensiunile 31x25x78 centimetri, lugime cablu 160 centimetri.

Aparat de calcat vertical cu aburi F1000 Fridja

Vezi pret aici

Aparat de calcat vertical cu aburi F1400 Fridja:

Disponibil in culorile lime, albastru, negru, mustar, roz. Produs pentru calcarea hainelor si textilelor din matase, dantela »ôsi alte tesaturi delicate. Capacitatea rezervorului este de 3.2 litri, tensiunea este de 220-240V, puterea de 1500W, fluxul de aburi 30g/minut, iar dimensiunile 31x25x78 centimetri, lugime cablu 160 centimetri.

In plus are 10 niveluri de control al aburului si control la distanta al manerului.

Aparat de calcat vertical cu aburi F1400 Fridja

Vezi pret aici

Fridja: de unde poti cumpara aparate verticale de calcat cu aceasta tehnologie

Constructia lor usoara si compacta fac aceste aparate sa fie usor de folosit, iar varietatea de culori in care statiile verticale de calcat Fridja sunt disponibile, ajuta la integrarea lor in locuinta ta, pentru a se asorta cu restul incaperii. Pentru a putea actiona, nu au nevoie decat de 45 de secunde pentru a incepe sa produca aburi, iar tancurile de apa asigura folosire indelungata. Se pot folosi la draperii, la curatarea mobilei, la indepartarea cutelor, la curatarea saltelelor si igienizarea jucariilor copiilor.

Daca iti place ce promite aceasta inovatie, ia in considerare ca se pune la dispozitie si un aparat pentru stoarcerea fructelor si a legumelor, rezultand bauturi naturale cu efect de detoxifiere asupra organismului si efecte beneficice asupra pielii.

Articole recomandate din categoria Reduceri&Oferte


Black Friday Romania 2018

Lasa-ne emailul si vei afla primul reducerile