Vacanta in Palma de Mallorca la oferta

Mallorca surprinde mai multe regiuni care prezinta o serie de destinatii turistice ideale, pentru gustul fiecaruia, ocupandu-ti toata vacanta, facandu-te sa vrei sa te reintorci aici cat mai repede posibil. Poti sa gasesti in partea de Nord – Est vestigii istorice, in Est pesteri si plaje romantice, iar in Nord si in Vest peisaje spectaculoase si sate desprinse din povesti. In centrul insulei se afla Es Pla, o campie fertila unde se afla sate vechi, paduri de migdali si mori de vant. Deci, daca ai ocazia de a profita de o vacanta in Palma de Mallorca la oferta, nu ezita, cati acest loc este, cu adevarat, spectaculos.

Alte magazine online cu oferte la vacanta in Palma de Mallorca

Oferta la vacanta in Palma de Mallorca

Se spune ca o saptamana nu este suficienta pentru a putea sa vizitezi toate obiectivele turistice pe care le poti gasi in Mallorca ori pentru a te bucura de toate ofertele insulei pentru petrecerea timpului liber, mai ales ca exista mai mult de 200 de plaje ce sunt organizate de-a lungul insulei. Se remarca orasul Palma de Mallorca, aceasta fiind si capitala insulei. Aici poti sa gasesti foarte multe obiective turistice faimoase la nivel international, inclusiv catedrala La Seu sau palatul Almudaina. Ca urmare, o vacanta in Palma de Mallorca la oferta este o idee grozava pentru a-ti petrece timpul liber.

oferta vacanta palma de mallorca 2017

Vezi oferta de cazare si bilete de avion pentru Palma de Mallorca 2017.

Oferta in Palma de Mallorca de vacanta

Se mai remarca aici si singurul castel circular din Spania, Castell de Bellver, ce dateaza inca din secolul al XIV-lea. Normal, deoarece zona este cunoscuta pentru petrecerile sale, nu poate fi ignorat acest aspect atunci cand planuiesti o vacanta in Palma de Mallorca la oferta.

De exemplu, clubul Titos, care este unul dintre cele mai mari discoteci de pe insula, aflandu-se langa portul Paseo Maritimo. Foarte important este si Riu Center, chiar daca are dimensiuni ceva mai mici si se afla in Playa de Palma. Daca, in schimb, preferi o seara mai eleganta, poti incerca Son Amar, un club care a fost ridicat intr-un vechi palat ce data din secolul al XIII-lea.

Deci, daca iti planuiesti vacanta in Palma de Mallorca la oferta, profita de toate aceste aspecte, pentru a simti ca ai avut parte de o vacanta completa, din toate punctele de vedere, mai ales ca nici nu te va costa la fel de mult pe cat te-ai fi asteptat initial.

Articole recomandate din categoria Reduceri&Oferte


Black Friday Romania 2017

Lasa-ne emailul si vei afla primul reducerile